TT-12

Laman: 1 2

Telah Terbit on 01/05/2010 at 15:41  Comments (68)  

68 KomentarTinggalkan komentar

  1. lho gandhok wis dibukak,
    tak antri mumpung isih gasik.
    selamat malam ki sanak semuanya.

    • Alhamdulillah, syukur gandok dibukan,bonus ditebar,sugeng tanggap warso dumateng Ki SUKRASNA lan Ki SUHARTONO SANJOTO,mugi saya tambah yuswanipun saya tebal imanipun,saya, katah amalipun lan tansah wonten lindunganipunAllah SWT.Amien

      • Rontal nJih sampun ditemukan …
        Mak Glegeg …… wuareggg akuu

        • ikut kekenyangan di belakang ki Widura … eh tapi nembe dahar menopo to ki kok glegekane radi …
          nuwun sewu nggih … he3 … lan maturnuwun kagem ki Is … monggo

  2. nomor siji…..!!!!
    hadir di malam minggu…..

  3. matur nuwun kii…..!!
    buat malem mingguan,
    mohon ma’af dengan sangat cuma bisa meminta,
    nngak bisa ikut cawe-cawe….!!!

  4. Alhamdulillah atas segala yang telah Allah berikan kepada kita

  5. matur nuwun kii…..!!
    buat malem mingguan,
    mohon ma’af dengan sangat cuma bisa meminta,
    nngak bisa ikut cawe-cawe

  6. Malem minggu…..borongan tt-10, 11, & 12…he he he.

    • Ngaturaken gunging panuwun Ki Panembahan.

  7. Mak Nyuuussssssss ……

  8. Bukan Main Panembahan Ki..Wuzzz…Wuzzz… kudu nganggo Helm

  9. WAH….WAH….UENAK TENAN.

    Matur nuwun Ki Panembahan, mBanyu mili tenan !

    Sugeng tanggap warsa katur kadang kula :
    – Ki Sukasrana
    – Ki Suhartono Sanyoto
    mugi tansah pinaringan berkah Allah SWT.

  10. Matur nuwun Panembahan, ki ISMOYO ngebut
    tenan-an…!!
    Hikss, prei tugas Cangkulan…..ki Ismoyo
    malah lembur ning Padepokan.

    Sugeng tanggap warsa katur kadang kula :
    – Ki Sukasrana
    – Ki Suhartono Sanyoto
    mugi tansah pinaringan berkah Allah SWT.
    amin…amin.

    Panembahan mboten weekend-nan,
    sugeng dalu Ki ISMOYO
    sugeng dalu sedulur GSeta

    weekend-ne teng omah mawom Ki Tumenggung…he he he.

  11. SUGENG TANGGAP WARSA :
    Ki SUKASRANA = 25 Mei
    Ki SUHARTONO SANJOTO = 30 Mei

    matur sembah nuwun ingkang tanpa upami.
    nyuwun donga pamuji, mugi tansah pinaringan kasarasan lan keslametan.

    matur nuwun ugi tumrap bebingahipun.

  12. entuk kagètan tenan awakku dina iki. ki seno, ki glagah merah, ki gèmblèh, ki yudha pramana, wis paring pangayubagya. kamongka ibune bocah-bocah waé ayaké durung kepikiran, …

    ndadosaken bombongin manah kula ki, matur nuwun.

  13. bar ngambil bonus dari ki Is..matur nuwun ki…..

  14. Maatur nuwun Ki Ismoyo,
    deres tenan gek kapan mocone. Nanging yo ora opo-opo kanggo lembur mengko bengi.

    Tidak lupa ikut mengucapkan selamat ulang tahun bagi:g kula :
    – Ki Sukasrana
    – Ki Suhartono Sanyoto
    semoga selalu dalam lindungan Allah SWT.

    Maaf yang keberapa Ki? barangkali bisa dijadikan mantu.

    Walah Ki Honggo…..maunya, hiks…..

    • matur nuwun ki,
      nyuwun pangapunten, buntut kula sampun kalih ki.

      • Sugeng enjing Ki Is, Kisanak sedyo…

        Sugeng tanggap warso :

        Ki Sukasrana
        Ki Suhartono

        nderek bingah…meskipun agak telat ..!

  15. Sugeng enjang….. mampir gandok, langsung gembol cangkingan. matur nuwun sanget Ki Is… hadiahipun.

    Kagem Ki Sukrasana lan Ki Suhartono, ngaturakeng sugeng tanggap warsa, mugi tansah pinaringan kesaenan saking Gusti Alloh SWT. Amin.

    • matur nuwun puji pangastutinypun ki. amin, ….

  16. Selamat pagi Ki/Nyi/Ni Sanak semua,

    Gembol rontal telu, langsung padha singidan nang ngisor wit pojokan ngomah…..he he he.

    • Sugeng enjang Ki Is

      hikss…., taksih dipun jejer wonten bangsal pusaka rumiyin Ki.
      antri giliran dipun waos.

  17. Sugeng siang para kadang sedaya,

    moga2 di Hari Pendidikan Nasional yang kita peringati hari ini, akan muncul mentrik idaman para cantrik, Ni KP untuk menjlentrehkan dengan lugas situasi dunia pendidikan di negeri kita yang tercinta ini,

    • dan semoga pelajaran “budi pekerti” yang sempat menghilang dari kurikulum dihidupkan kembali.

      • setuju ki….ni KP menjlentrehkan,

        makna menjlentrehkan versi Cantrik
        Padepokan :

        -melepas sesuatu yang belum terbuka
        -membuka sesuatu yang belum terlepas

        -menguraikan sesuatu yang belum jelas
        -menjelaskan sesuatu yang belum terurai

        we-lah….kok aku malah ndladrah,
        hikss, ra pareng duko ni…!!

  18. uenak tenan….ufffhaahhh….pada karo rujak manis iki…..uffffhaaahhh…
    sampun ngunduh ki, tt-11 n tt-12, matur suwun..

  19. Sugeng dalu Ki Ismoyo.

    Ketingal sibuk nggih

    Hikss…,
    para sanak-kadang GS pancen mboten sabaran.
    Wonten gandok mboten dipun gembok, langsung kemawon nyrobot.

  20. Sugeng enjang Ki Ismoyo.
    Sugeng enjang Kadang sedoyo.

  21. sugeng enjibg Ki Ismoyo, kulo ngrapel ngunduh TT tuwin SUNdSS…..

    • sugeng enjibg Ki Ismoyo,

      hikss, lho “n” ne ketindihan njih…??

      • “n” niku nini njih ki?

        • Nini nini…aki aki..

          • salah ketik, kulo setip nggih.
            sugeng siang Ki Ismoyo tuwin kadang GS sedoyo…

      • Ssstt…tak bisiki njih ki,
        mosok aki-aki arep di-bisiki.

        sing bener mesti-ne :
        Ssst….tak bisiki njih ni,
        lha niki baru bener.

        “n” niku sedulur-e sugeng
        kancane siang karo sore ki,

        famili dekat si “m”…bukan
        si “m” yang itu lho ki…??

        hikss, mblayuuu

        • Panas banget tegalan hari ini, kringet sampai netes netes.
          nenggo kintunan wedang sere ingkang sampun adem tuwin banyu Kendi….

        • ngombe “banyu kendi” tanpo
          nganggo gelas,

          diglogok mlebu tengorokan,
          seger…seger….!!

          glek-gleek-gleeek maknyees

  22. Sugeng enjang….

  23. eh siang nding….

  24. Hadir ki Ismoyo,
    Matur nuwun, ngrapel ngunduh.

  25. Selamat siang,
    Setelah glegeken 3 kitab, tak leyeh-leyeh disik ning ngisor wit asem sambil nunggu gandok anyar dibuka.

    • sugeng enjang ki Pembarep, ki Wj
      sugeng enjang sedulur GSeta…..

      • Kemarin-kemarin dicegat karo p Satpam.
        Saiki langsung komen loro ki.

        hikks.
        Sugeng siang ki Tmg

        • Nderek tepank Ki Wj….

        • kulo njih….Nderek tepank
          Ki Wj….

          • Nderek tepank Kulo Njih…. Ki WJ
            salam sejahtera Ki YP tuwin Ki Kartojudo

          • Njih ditampi sesrawunganipun ni Cika,
            salam sejahtera Ki YP tuwin Ki Kartojudo

            hikkss,

          • mbok kulo ditepangaken..

            cantrik alasan sangking alas Pandan Tak Jemu

          • pandan tak jemu pandan tak jemu
            oh hitam manis pandan tak jemu……

          • tak jemu2
            ketemu…!

            ketemu dan
            ketemu…!

            sama yang
            satu itu..!

            hi-hii-hiii
            aku yo mau.

          • padepokan sebelah digembok nganti dino rebu…

            hikss…ra wani ngogrok..sajak nembe ribeting panggaweyan

          • hikss,
            ki SENO
            pasang
            ……
            ajian
            tameng waja..!
            gandeng
            ajian
            lembur
            se-sasi
            …….
            kleru
            meksude
            lembur
            “sensasi”

  26. Sugeng siang Ki Ismoyo,
    Sugeng siang poro kadang sedoyo
    Gandok sebelah sami kuciwo, jalaran SUNDss disedar 3 hari sekali.
    Padahal dek wingi wis diwedar masalah ikhlas, lan ridha.

    sabar… sabar… sabar.

    • sinten sing mboten ikhlas diwedar 3 hari sekali ??? (dak kancani…hikss)

      • he-hee-heee….hikss

  27. kok ngantuk “Bledehan” dulu aaah,

    gajah gedhe kepanasan mau masuk
    KULKAS yang susah siapa hayooo..??

    • sing mbledeh

      • he-he-he….wes ra ngantuk,

        hikss, rupa-nya ngguyu masuk
        daftar obat tombo ngantuk ki,

        cantrik gak nyangka…he-heee

  28. yang susah yg bukain kulkas

    • nek ditutup gak bisa masuk
      ya Ni..hikss, saya baru tau

      gajah-nya lho ki PA ra pareng
      ngeles…eeeh kleru

  29. NGATURAKEN SUGENG TANGGAP WARSO DUMATHENG KI WIE…
    NDEREK MAHAYUBAGYO

    • kulo njih, NGATURAKEN SUGENG
      TANGGAP WARSO DUMATHENG KI WIE…
      NDEREK MAHAYUBAGYO.

      di tunggu kiriman-ne di GSeta
      ki….!!!

      • matur nuwun Ki PA lan Ki YP…
        hiksss…. baru hadir…
        tapi sampun ngundhuh rontal wau enjing…
        matur nuwun Ki Seno…

        • Kulo njih Ngaturaken sugeng tanggap warso Ki Wie….

          • mugio dados wuningane Panembahan…handerek mahabagyo tanggap warsanipun ki Wie…nanggap rontal 3 ndino 3 wengi…..

          • Kulo nggih ngaturi idem ditto… dateng Ki Wie

  30. matur nuwun
    sampun ngundhuh..


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: