mmgk-29

balik ke mmgk-28>>|lanjut ke mmgk-30>>

Laman: 1 2

Telah Terbit on 30/04/2011 at 07:26  Comments (74)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cersilindonesia.wordpress.com/mmgk-29/trackback/

RSS feed for comments on this post.

74 KomentarTinggalkan komentar

  1. Lho,
    Kok nggak dikunci?

    • hadu, rontale di WOCO ki Tmg WIDURO dewe’an

      • pokokE nomer SIJI….!!!

        • Sungeng Enjang ki Ra Gundl ..

          • enjang ki Ra WID…!!

            wong loro rebut2-an
            bonus keng ki AREMA

    • gemboke ilang
      hikss….
      sugeng sonten Ki, kados pundi watosipun LA.
      tebih saking Topan Tornado ta?

      • Tebih saestu ….
        Daerah kulo mboten rawan Tornado … naging rawan Gempa …. Katah ingkang ketir-ketir sak wise Gempa New Zeland dan Jepun …

        • GEmpa…diGEget saMpe PAtah,

  2. hore-horeee, ada BONUS hari INI……!!!???

    asik-asik-asiiiiiiiikkkkkkkk, hidoep GSeta
    katanya, ki SENOPATI AREMA bonus ambil dewE

    • asik-asik-asiiiiiiiikkkkkkkk, hidoep GSeta
      katanya ki SENOPATI AREMA pagi INI bonus bs
      ambil sendiri….!!??

      diMANA ki SENO, kok belom diCANTOLke njih

      • hikss…..

        senopati yang ditunjuk Ki Is itu P. Satpam, saya cuma membantu pada saat P. Satpam agak repot dengan tugasnya.

        rupanya sampai jam segini belum sempat jenguk padepokan, mungkin belum sempat.

        Sepertinya, P. Satpam kalau tidak dapat pesan dari Ki Is ya tidak berani keluar dari paugeran 2 hari 1 rontal, mengingat kesibukan Ki Is

        sabar…..

        • Ki Arema,
          Tolong sampaikan kepada nGGer Satpam agar hp-nya tidak dimatikan. Dari tadi Ki Is kirim text message agar mmgk_29 diwedar sekarang, nampaknya tidak nyambung.

          Matur suwun Ki Is …. saya dilah di gudang pusaka masih ada 6 jilid persediaan.
          🙂

          • idep idep bonus obat sepi..

          • lESER …. eh leres ….

          • sing rondha mung wong loro..

            cakrukan inter-fault line…

  3. 8

  4. sugeng enjing…kepareng sowan malih..
    blambangan cerah ki…
    ulat bulu sampun mboten mewabah…

  5. pamit rumiyin

    • gatelE masih terasa ya ki…eh keru ding,
      bulunya (B-U-L-U).

  6. Jamu-jamu-jamu……….?

    SUSU JARAN TEJI

    Wis rong dino awak lungkrah ra duwe doyo
    jamunono jamu sing marake ruso
    Sirah ngelu awak kuru ngisor turu
    Tambanono tombo sing marake grengseng

    Rasah wedi mas ora usah cilik ati
    Tak tambani susu jaran -jaran teji
    Awak kuat otot kawat balung wesi
    Welah dalah bareng urip kok medeni

    Nyedak rene dik ojo sumoyo wae
    Ati ayem wong loro podo senenge
    Ojo sumoyo aku wis koyo ngene
    Nek ora gelem kowe tak plekoto wae

    Rak kesusu mas ora usah buru-buru
    Wong kesusu tandane wis mesti kleru
    Sabar disik mas ora usah nesu
    Jam sepuluh anake wis podo turu

  7. Nggoleki sampe tuwe rung ketemu cantholane…

  8. SORE….hadir aaah !!!

    • jarenE ki SUru…SUSU JARAN TEJI,

      Awak kuat otot kawat balung wesi
      Welah-dalah bareng urip kok medeni

      jare wedi kok malah dicedhak-iii

  9. kulo sowan kiai…wonten kawigaten punopo koq Pak Like mboten nyebo padepokan?

    • tumben radi telat….

    • Nuwun sewu Ki Martana kula ndesel sakedik.
      @ Ki PA lapor FO kagem I-Gold sampun mlebet namung dereng dipun konek taksih nenggo sambungan teng Gatsu. Senin ngajeng menawi saged on.

    • njenengan sedinten kok mboten sambang padepokan, menapa tumut rekreasi lare-lare SMP/SMA niku to Ki

      he he he

      padepokan sana sepi, padepokan sini sepi
      tapi jalanan macet semua, caaapeeeek…..

  10. hadu….

    baru pulang dan sempat sambang padepokan
    pusing lagi aku…, seharian berkali-kali kehujanan.

    untung sepi ya..
    jadi padepokan gak usah dijaga, he he he ..

  11. selamat malam

  12. Assalamu’alaikum, selamat malam….
    wah udah makin panjang nech daftar bacaan….
    tapi sepertinya yang nyambang tetap semangat…
    ich…asli kuangen berat ma semuanya…
    pha kabarnya nech…

    • Wa’alaikumsalam,

      tumben belom tidur Ni,…apa nungguIN
      pak SatpAM wedar rontal malem minggU

  13. dapet anTRIan nomer 32,

    sugeng malem minGGon kadang GSeta…bang WETAN
    lagi hujan deras,

  14. meh diwedar
    tapi yang dateng cuma sak uprit
    simpen lagi ah…

    • Idiih, Pak Like ojo ngono?…
      positif thinking atuh…
      kalee aja pada nonton bola, atau pada jalan2 lem mingguan….
      kalau mang dah wektune wedar yo diwedar wae…
      ojo nunggu sing dateng sak gajah thok…
      Hiks…

    • cantrik-mentrikE do malem minggON,

      awalE memang sak uprit,lah nek wes
      ngumpul…!!?? ck-ck-cccccccccckkk,

      nunggu Pak De disik

      • Wis ditunggu sambil kerokan kok durung teko tha?
        Monggo nGGer win jam pihtet?

        • Matur Suwun,
          Sampun ngundhuh …. mmgk_29.ppt
          Tak mblayu disit ……….

          we lha…,
          lha kok malah digondhol dewe
          piye iki

          • Matur Suwun…

          • aku yo njaluk Ki ojo digowo mblayu.

            Matur Nuwun

  15. Matur nuwun, MMGK-27 revisi, MMGK-28 tuwin 29 nembe kemawon kulo undhuh. Sugeng dalu poro kadang sedoyo.

  16. Ssshhh….lega rasane…wus isa ngunjal ambekan.

    mbukak gandhok isine ra…ra…kabeh.
    ra ono…ra sido…ra mampir…ra mudeng…ra imu
    ra mbojo…ra wedar…ngono po yo…ra embuh.

    • e….., Ki Is rawuh
      monggo Ki, kulo ndelik teng pojokan

      • Kulo nembe “rokokan” di bawah pohon …

        • sing jelas mboten ra klamben..

          • Klambenan tapi ra katokan Ki anatm keokeokeo…

          • tapi sarungan…

  17. Matur suwun rontal 29 lg dlm proses unduh…
    Selamat malam semua…

  18. Maturnuwun, tak unduh, tak woco, nunggu terus e…

  19. SugĂȘng Ă©njang

  20. Sampun telas Ki, Suwun

    • SugĂȘng Ă©njang

      belajar bahsa Jawa ah, barangkali ada yang bisa memberikan pencerahan.

      … ingkang leres niku SugĂȘng Ă©njang menapa SugĂȘng Ă©njing ta?

      bingung:
      enjing/enjang, kapan pakai enjing kapan pakai enjang

      menapa/punapa, kapan pakai menapa kapan pakai punaka

      • Sugeng enjang Ki ehh Sugeng Enjing, Ki..

        Punapa sampung dhangan saestu..??

        • niki taksih radi cumpleng (mumet), irung buntu, radi nggreges.
          sampun bade saras, kala wingi kejawahan malih.
          hadu….
          gliyak-gliyak mlampah padepokan tuwi sanak-kadang GS

          • Makane rada bingung … ora isa mbedakne antara SUgeng Enjang dan Sugeng Enjing.

            Wis njaluk kerokan nyaine disit nGGer … nanti sianu maneh.

            Yen aku, sing penting reti wae … lha wong ha na tja ra ka wae wis lali je ….

  21. sugeng enjing

  22. Wah wis teko 29. Makin ketinggalan aku.
    Sugeng enjang poro kadang.
    Lapor tlatah bang kilen mendung.

  23. P. Satpam, setahu saya (wadu) enjang terasa lebih halus, terasa lo endi sing bener embuh ora weruh.
    “menapa” utowo “punapa”. Sing baku yen mboten klentu “punopo”.

    Monggo, poro pinisepuh nyuwun pencerahan. (Opo aku ki isih enom yo… he..he?)

    Met pagi P. Satpam

    • Jaman SMP masih ada pelajaran bhs jawa.. Capet-capet masih ingat kalau dalam bentuk tulisan memang ‘punapa’.. cuma lupa penjlentrehannya..

      • Punapa beda karo menapa. Sing awal nganggo “pu,” biasane sing ngomong seneng bangsane “pupu,” Sijine nganggo “me,” mestine sing ngomong suka meK-meK sesuatu.

        Sing paling enak, nulise “punapa” nanging diwaca “menapa.”

  24. pagi yg cerah ..
    ikan bakar + sambal trasi yg di buat mbo’ edo
    aromaaaaaa nya hmmmm
    lapaaaaaaaaaaaaaaaar

    hadir hadir

    • kok sama ya ki…barusan pagi tadi cantrik
      sarapan ikan goreng + sambel uleg…!!??

      jeruk, kemanggi + rahasia dapur diULEG jadi
      satu…hem-heeemm, AROMAe beda banget rasaE

      nendang puOOOllll,

      • wkkkkkk
        poko’e sambel tutok/sambl uleg
        hmmmmmmmm kalo ki gundul nendang polll
        biar tak tubrok waeee sampeee pollll
        hahahahahahah

        • hadu, kurang siTIK ki Adji kleru
          nubruk mbak bakulE…!!

          untung mbakE pangerten, Ra Nesu
          cuma mesem…hiks,

      • kok ganDUKe belom diBUKA yaaaa….!!!

        apa Ra Jadi, Ra Loepa ato Ra Sempat
        selamat SIANG…dibuKA mangke soREeee
        ya Ra PoPo,

        • Ra Iso Ki mesti dibuka Ra Dido iki, yen Ra Buka tak Ra Sawat sandal (versine Mita)

          • eaaa minggu iki karena Ra iso di buka, Ra iso ngunduh truss yo Ra iso moco jadi
            RASA’NO tenan awa’e iki
            hahahahahahahah

          • njih Ki Djojosm,

            Panembahan GS tadi malam
            sampe Ra ISO turu…🙂

            cantrikE do Ra Anteng2…

          • Ra Satpam Ra mentolo Ra Tilik Padepokan. Ki Ra Ema lagi Ra Rawuh rene.

            Sedng Ki PA Ra Rabi Ra Bi …
            Jarene Ra duwe Ra Mbut … kaya Ra den Wlliam.

          • Gelarku Keri …

    • Monggo Ngger P.Satpam,

      dipun lajengaken kemawon….sanak kadang mpun Ra Sranta…po yo Ra Mbengok2…he he he.

      punapa taksih libur minggon.

      • Sendiko dawuh Ki Is

        menuju ke TPG (Tempat Pembuatan Gandok)

  25. 😛

    Yen kakung Ra…
    lha nek putri apa yo Ri…..Ri Dewi…he he he.

  26. Ra sempet ra

  27. matur nuwuwn rontalipun Ki Ismoyo, Ki Satpam…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: