MEP-02

Laman: 1 2

Telah Terbit on 20/03/2010 at 18:42  Comments (221)  

221 KomentarTinggalkan komentar

  1. matur nuwun ki Is…..

  2. absen,celamet malem Ki Is,poro cantrik lan kadang sadulur sadayana ijin ikut ngunduh and hatur nuhun sa’X deui hatur nuhun.

  3. Matur sembah nuwun Ki Ismoyo, kerso maringi waosan ingkang sae sanget. Badhe kulo waos rumiyin ngantos rampung nembe tilem. Sugeng dalu.

  4. Matur nuwun Ki Ismoyo sowan malih sampun ngunduh.

  5. Sugeng enjang Ki Is, dalah Ki sanak sedoyo.
    Malem Minggu wonten rapelan mboten nggih.

  6. lanjut unduh lagi….😀


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: