AMSP-4

Laman: 1 2

Telah Terbit on 31/07/2010 at 15:05  Comments (54)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cersilindonesia.wordpress.com/amsp-4/trackback/

RSS feed for comments on this post.

54 KomentarTinggalkan komentar

  1. nomer SIDJI njih ki,…..!!!

    hore-hore…horeee

    • jan MakNyess rasane….isih CLING

      • Nyamuk-pun engan singgah….he5x

        Eyang Gembleh isih NGEdot ning
        gandhok sebelah….!!!

        • Dot-e ki,….monggo dipindah
          kemawon, nopo perlu diGANTI
          anyar….hiks-hiks !!

          • menawi dot enggal kula mBoten remen ganda-nipun Ki Menggung, langkung marem kaliyan ganda ingkang sampun kulina dipun raosaken.
            he….he….he…..

          • si Mbah bilang :

            LALIo rupane OJO lali
            karo gandane….he3x

            terjemahan LONDOne :
            Lupa pake SANDAL kena
            duri di tengah jalan.
            (cocok nopo menclek ki,
            terjemahane…hiks-hiks)

  2. sugeng sonten Panembahan GSeta,
    sugeng rawuh kadang GSeta….!!

    • Kodok ngorek pinggir KALI
      arep diPENEK ra ndhuwe tali….!!

      • Numpak Prahu ning DANAu TOBA,
        malam minggu puasti Indaaaaah

        selamat Malem minggu ki ISMOYO

        • Selamet malem minggu Ki Tumenggung… he he he.

          • ki IS pangling njih,…!!
            saya Cantrik Anyar sanes
            ki Tumenggung….he3x

            ki Tumenggung lagi bikin
            sayembara ning Bang WETAN
            ki….!!!

  3. Guyonan SORE kutip dari gendhak Sebelah,
    pake logat Bang WETAN.

    Sayembara si JURAGAN….!!!

    Ono juragan tambak jenenge ki Menggung KJ
    dhewek-e ngadakno sayembara.
    “Sopo ae sing wani njegur nang tambak-ku
    bakal tak wenehi hadiah Sepeda Montor”
    jare ki Menggung KJ.

    Akeh wong sing ngumpul ndhelok sayembarane,
    tapi gak onok sing wani njegur nang tambak.
    Masala-e sepele….he3x tambake ki Menggung
    isine dhudhuk iwak tapi nyambik, bajul lan
    sak panunggalane (isine tambak podo karo sing
    dhuwe….PODO mbelinge)

    Mergo gak onok sing wani njegur, hadiae digenti
    dhadhi mobil kijang anyar.
    Tapi tetep ae gak onok sing wani njegur mergo merinding ndhelok bajul guedhe mringis-mringis
    kabeh….!!

    Akhire ambek ki Menggung hadiae ditambah maneh,
    mobil kijang anyar ambek omahe ki menggung sak
    isine….(nyi Menggung gak termasuk lho njih)

    Tapi yo tetep ae gak onok sing wani njegur,
    moro-moro ono Cantrik Bang WETAN njegur nang
    tambak ki Menggung….byur-byuuur.

    Penonton ning pinggir podo keplok-keplok kabeh
    ndhelok cantrik gelut ambek bajul-gelut ambek
    nyambik….!!
    Kiro-kiro sak jam suwe-ne si cantrik jebar-jebur
    ning tengah TAMBAK, akhire cantrik iso mentas
    nang pinggir tambak sisi sebelah….!!!
    klambi-suwal lan AWAke cantrik DEDEL kabeh…hiks

    prei sek…mengko dilanjut meneh😀

    • arep diLANJUTke….he3 ngapunten ki,

      tutugane Crito katut ning GEMBOLane
      mbokAYU, monggo lanjutane diTUNtaske
      dewe2😀

      • Kok mirip Joko Tingkir bisa mengalahkan buaya, ngagem ajian menopo Ki Yudha?

        • sanes kulo kok ki….sing SAKTI
          niku kancane ki Gembleh…!!

          Ajian mripat merem, Ati mangkel
          ki….(lha critane cantrik melu
          sayembara ra direncanakan babar
          blas ki,…ngerti2 mak je-BUUR)

          sugeng dalu ki Arga,

  4. Ki Haryo Mangkubumi……monggo unduh ngandap mriki kemawon :

    TT-20, TT-21, TT-22, TT-23, TT-24

  5. Selamat malam Panembahan
    Selamat malam sanak kadang gagakseta semua

    Mau ikut jagongan sejenak, tetapi sudah tidak kebagian tempat, semua sudah dibooking oleh Ki Tumenggung YP

    hikss…

    Ki Senopati,
    Ki Cantrik Yudha…cantrik anyaran,
    Ki Gembleh,
    Ki Arga,
    Ki Haryo Mangkubumi,
    Ki/Nyi/Ni Sanak……….

    Selamat malam minggu…..amsp-4 disiapkan…..hiks.

    • Siaaaap…..Ki Panembahan,
      para cantrik siap menyambut amsp-4 nyang sedeng dipersiapken pencatholannya.

      Monggo Ki Gembleh,
      malem minggu, sarimbit dengan PBM-21.

      • nomer SIDJI….nomer SIDJI

        cantrik sukses nganthol Cantolan..!!!

        He he he…..cantrik anyaran langsung nyabet,
        nganthol cantolan…….nganthol daharan menopo, Ki ?

        • mBak Titiek lagi ajar baris berbaris, neng tengah dhewe ana sing nyalawadi,
          magita-gita lumaksana….graaak !

          • matur nuwun ki Ismoyo…!!!

            selamat berMALAM minggu ki,
            cantrik PAMIT mau sambang tegalan….!!!

            monggo,

          • tegalan nopo tambak…xixixi

  6. Sugeng malem minggon ugi Ki Ismoyo.
    Sugeng malem minggon cantrik mentrik sedoyo.

    • diantara siTITIK mpun menchungul ki,

      isih ANGET barusan selesai diSCANner
      Panembahan Gagak Seta….!!

      • Matur Ki Yudha, sampun kulo undhuh.

  7. Sugeng malem minggon ugi Ki Panembahan,
    Sugeng malem minggon ugi Ki Senopati,
    Sugeng malem minggon ugi Ki Arga,

    Ki Menggung YP, lha bajul kaliyan nyambik-ipun menapa sampun telas dipun masak rica-rica….?

    • hikss,
      sing duwe tambak nesu po ra njih,
      bajul kaliyan nyambik-ipun kaTUT
      ke-gowo cantrik Bang WETAN….!!

      • Anggitan kula Ki Menggung KJ mBoten badhe duka, priyantunipun lemBah manah lan jemBar segarane, pramila kagungan tamBak ingkang jemBar sinaosa kebak ingon=2 ingkang mBelink.

        • Terutama sing sok thingak thinguk…….terus ndodhok neng tambak…xixixi

          • mulane ra no sing gelem njegur….

  8. Sesuatu yang enak untuk dinikmati :

    KLENYEM : Singkong diparut lalu dibentuk bulat atau pipih, dalamnya diisi gula djawa, lalu digoreng.

    BLANGGEM : Singkong direndam larutan garam ditambah bawang putih dan ketumbar lalu digoreng.

    BACEM : Tempe, tahu atau ayam direbus dengan bumbu ditambah gula djawa lalu digoreng.

    AREM-AREM : Lontong yang didalamnya berisi lauk.

    MAREM : Kalau malem minggon diparingi bonus rontal PBM 21 lan AMSP-4.

    MEREM : Kewaregen maem klenyem, blanggem, bacem lan arem-arem sinamBi maca rontal loro.

    Matur nuwun Ki Panembahan.

    • MINGKEM : ke-pegel-en maem lambe dadi KESEL

      • NGINJEN : nginguk si MbokAYU opo durung
        merem…he5x

        • Lha anggenipun nyebat kok Mbokayu to Ki Yudha? Kedahipun rak Diajeng!!

          • mpun rame-rame ki…!!

            Mbokayu…..hehehehehe
            diajeng…..hihihihihi

            diGABUNG dadi(hehihehi)

          • Lha yen DUGEM…….

          • hikss,
            we-lah ki Ismoyo
            ngapunten ki, sak
            ngertine cantrik.

            DUGEM : DUa-duanya
            kudu GEleM…he5x

          • tak kira yen dag dig dug…mesam-mesem.

          • DUGEM = Duwe gembolan….

          • He he he Ki Karto…..sajak nembe tindak rawuh…monggo.

  9. Wah… njih kleresan sanget, malem minggon kebanjiran rontal. Matur sembah nuwun Ki Ismoyo.

  10. sugeng dalu kadang gagakseta,
    enake rek malem minggu iki.
    matur nuwun ki is.

  11. Matur suwun Ki Is.
    Sinambi nonton Indonesian Idol bisa ngunduh amsp-4.
    Ngapunten, taksih dipun simpen rumiyin, supados mboten campur-campur kalian PBM.
    hikss….

    • Monggo….sami-sami Ki Arema.

  12. Selamat pagi Ki/Nyi/Ni Sanak,
    Selamat pagi semua sanak kadang,
    Selamat berhari minggu…….

  13. mohon petunjuk sederek,dimana ya amsp 4 disimpan,trmksh.

    • di sini lho ki…
      di titik…
      di titik…
      di titik…
      “Monggo……….………..amsp-4”

  14. wis rame….
    telat….
    ora apa-apa…
    tak leyehan dhisik….
    ngantuk….
    luwe…..
    ngelak….

    nyuwun sewu Ki Ismoyo..

  15. Sugeng dalu Ki Ismoyo.
    Sampun radi sak untawis kulo wonten njawi, badhe mlebet sowan radi kangelan mbikak kori. Mbok menawi koneksi internet ingkang nembe lelet, nanging menawi mlebet dhateng padhepokan sanes kok lancar njih.

  16. Sugeng nDalu,
    lha gandhok kok sepi to ya ?

    • mangga ki, tak kancani. kebetulan saya baru saja selesai nonton balapan montor f-1 trus nyambangi gandhok.

      • Lha inngih menika Ki Suka, kula njagoni Nakmas Hamilton je, ketiwasan montore malah mBlebes……! pramila langsung kula tilar sambang gandhok.
        mugi2 wonten balapan sak lajengipun tumpakanipun Nakmas Hamilton saged nututi Turangga Abrit nJingkrak kaliyan Mahesa Biru Ketaton.

  17. Matur sembah nuwun ki Is , T.T. sampun komplit pun tambah AMSP 4. , wah jooosssss tenan……

  18. Sugeng siang Ki Is, senadyan telat sampun ngunduh.
    Matur nuwun.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: