Matahari Esok Pagi

MEP-01

MEP-01

MEP-02

MEP-02

MEP-03

MEP-03

MEP-04

MEP-04

MEP-05

MEP-05

MEP-06

MEP-06

MEP-07

MEP-07

MEP-08

MEP-08

MEP-09

MEP-09

Telah Terbit on 14/02/2010 at 23:23  Comments (47)  

47 KomentarTinggalkan komentar

  1. Hiks…
    ndisiki ndeprok ndik kene.
    sudah ada covernya, isinya menunggu kemudian.

    • nderek senopatine

      • Npmer loro !!

    • Nomer loro…

      • Ndeprok sak ngisore mletek-e bagaskoro…

  2. Nomber Opat ah .. asikkkkkkk

  3. Surya bersinar….udara segar… terima kasih…
    Hadir nomer limo.

    • luar biasa … sudah diabsen apa belum yaaa ??? Saya hadir Ki

  4. Lhaaa…. ketemu maneh .

  5. wah dah banyak yang lenggahan to…
    ndherek selonjor nggih….

  6. registrasi juga..

  7. melu ning ngisore regol…

  8. Monggo-monggo ki kulo njih nembe melek lajeng melu sendhen neng pojokan nyambi udud kebul-kebul ….

    Jan nikamat tuuueenaaaan….

  9. nderek antri barang bagus…

    • nderek bagus antri barang….

      • bagus ndherek antri barang…

      • barang bagus nderek bagus

  10. Mampir nginguk gandhok sak klebatan wae rodo …….= (cecepe-cepetan) selak telat kawanen..

  11. Mampir nginguk gandhok sak klebatan wae rodo …….= (cepet-cepetan) selak kawanen..

  12. Ingak-inguk, Tolah-toleh, Gela-gelo, Godhak-Gedhek,….
    Mechungul ra no kancane…

  13. Gareng-e pung-e wis muni, wayah matheng segane,Kucinge wis luwe… pengin sambel welut…

    • Kalo sudah hadir … tinggal tunggu yang lain … siapa tahu …. ???

  14. Ikut nimbrung.
    Sing penting ndaftar absen.
    Ben oleh rangsum.

  15. Nginjen gandhok ah mbok menowo dhayohe wis teko . We lha kok isih sepi ???
    Dho nyang endi yo poro cantrik lan mentrik padhepokan iki ????

  16. selamat malam semua….
    di sini akan dibangun segera padepokan MEPers….
    ayo daftar segera sebagai cantrik / mentrik..
    biaya gratis, rontal gratis… (yang penting banyak coment )
    juga dibuka lowongan kerja..
    sebagai emban, juru taman….
    harap hub. panitya pendaftaran ..hehehhe

    • Kulo daftar dados jejanggan saget ki…panitia-ne sinten, Ki Truno, Ki Mataram, Ki YP, Punopo Ki PAndan..? syarate menopo?

    • suwun ki…
      kulo woro – woro tanpa izin ki panembahan
      ojo parenk duko lho ki..!!

      (saya hanya jadi provokator doang koq ki…hehehe)
      sekali lagi suwun…

    • Ki Bejo…sampun pirso, bilih Bunga di Batu Karang mboten dangu malih tuntas alias tamat.

      Monggo dipun lajengaken kemawon woro-woronipun Ki Bejo, kajengipun regeng….sanak kadang langkung rame…..he he he.

  17. ngendong mriki…
    gandok dereng dibukak….
    Ndaftar juru taman mawon lah…

  18. waduuuh ki…
    woro – woro ne ra’ laku
    tunggu ghandok di bdbk kehabisan camilan
    biar pawonnya pindah kemari
    biar bedol ghandok sekalian…hehehe !!

  19. kulonuwun…. nderek ndeprok Ki…

    • dipun sekecaaken Ki Pamot,
      Sugeng Rawuh ing gubuk gagakseta.

  20. registrasi juga..
    Hadir ………

  21. Koyone, Malem Jumat Mulai…
    Mulai Hujan…

    • Malam jumat malam baik untuk menutup dan membuka…
      rontal..

  22. Usung-usung kloso pindahan gandhok…

    • Nderek usung2..mbeto bantal…nggolek guling !

  23. 10 hari ngelanglang, pulang ke padepokan BDBK lagi siap-siap ngungsi, buset…gue jangan ditinggal, istilah wong betokaw, makan enggak makan sing penting kumpulllllllllllllllllllllllllllllllllll.

  24. Panembahan Ismoyo…
    Kalau boleh diberikan bocoran…
    MEP ini cerita silat yang berlatar belakang apa?
    apa masih berlatar belakang mataram setelah pecah dua..?
    Suwun

    Ki Donoloyo,
    silahkan buka gandhok MEP-1, sedikit sinopsis sudah bisa dibaca.

  25. ki…!!
    kapan kenduren pindahan gendhak..???

  26. maaf ki..
    gandhok anyar…hehehehe

    Gandhok MEP- 1, wis dibukak dean Ki Bejo,
    kari klik baen…wis ana ko…he he he.

  27. Alhmdulillah, gandok in ternyata rame juga.
    Sugeng enjang Ki Is,
    nuwun sewu radi telat sowan.
    sampun ngunduh MEP 1.1 – 1.6.
    Pancen kreatif Ki Is le maringake simpenan ( eh kok simpenan) nuwun sewu lho. Nanging malah sae Ki,awit kanti didlesepaken wonten kantongipun kadang cantrik, kito dados nggrayangi komentaripun kadang cantrik sedoyo
    Matur nuwun.

  28. Nyuwun pirsa Ki, punapa rontal ingkang kulo kirim sampun katampi ?

    • Nyuwun pangapunten Ki TMulyono,

      Dereng dumugi, menopo alamat-ipun sampun leres lan dipun kintu mawi TIKI nggih ?

  29. mantap …. akhirnya bangsal pustakaku terisi dengan lebih ringkas, tanpa harus menyediakan lemari … tanpa harus berdebu ria …

  30. Sugeng siang kiai, kulo saking tlatah wengker badhe meguru cerita silat. angsal nopo mboten?

  31. kulo cantrik enggal. la kok kangelan olehe ngunduh. Pripun nggih


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 77 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: